Elämä · On ilmoja pidelly · Yrittäjyys

Uusi vuosi, uusi elämänvaihe

 

bestnine2016
#bestnine2016

Viime vuoden lopulla – noin viikko sitten – moni solvasi vuotta 2016 maailmahistorian kurjimmaksi. Elämä potki päähän, kuuluisuus toisensa perään poistui manan maille, Syyriassa sodittiin, Suomen talous ja hallitus laahasivat jossain toisessa todellisuudessa ja Donald Trump valittiin Yhdysvaltojen presidentiksi. Ikäviä juttuja.

Mutta hei, ei se niin synkkää ollut. Viime vuonna nimittäin:

Eikä siinä kaikki! Ei maailmalla ettei täälläkin:

  • vuoden loppumisen kunniaksi marssin Kaupparekisteriin, maksoin 110 euroa, palautin nipun papereita ja kävelin ulos yrittäjänä.
  • uskalsin, noin 17 vuoden tauon jälkeen, soittaa viulua pienen konserttisalin edessä. Olin unohtanut, että kun kädet tärisevät tarpeeksi, vibrato on entistä komeampi.
  • tein muitakin kivoja juttuja. Kuten ratsastin pitkästä aikaa. Matkustin, en niin paljon kuin toivoisin matkustavani, mutta pääsin silti käymään muun muassa Kroatiassa, Montenegrossa, Tallinnassa ja Englannissa. Budjetti- ja vauvasyistä en edelleenkään päässyt vierailemaan Uudessa-Seelannissa tai Yhdysvaltojen länsirannikolla, mutta perustin näiden paikkojen nimeä kantavan säästötilin.
  • tapahtui vuoden tärkein asia: pieni, alkuun marsun ja koiranpennun äänin äännellyt, tasan 3,5 kiloa syntyessään painanut pörröpäävauvani syntyi.

 

Tämä kuluva vuosi saa olla vähintään yhtä hyvä kuin edeltäjänsä, vaikka tuota viimeistä kohtaa onkin vaikea laittaa paremmaksi.

Hyvää uutta vuotta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s